Roth este un producator multinational de sisteme de incalzire si a sistemelor sanitare cu birouri in intreaga lume.  Bazat pe motto-ul "living full of energy" sistemele Roth de incalzire cu energie regenerabile, sisteme de stocare a energiei cost-eficiente si sisteme de distributie a energiei ce functioneaza perfect impreuna intr-o retea de produse bine proiectate. Oferim sisteme complete de la o singura sursa. Roth furnizeaza de asemenea sistem de cabine de dus de calitate premium.
Echipa Roth sta in fruntea producatorilor de sisteme de incalzire cu energie regenerabila de mai mult de 60 ani si a stabilit valori de referinta in acest domeniu. Toate produsele Roth sunt fabricate in conformitate cu DIN EN ISO 9001, si care respecta toate standardele aplicabile. O zona extinsa de vanzari si suport tehnic ce ofera raspuns rapid de asistenta comerciala si consiliere pentru clientii nostri.
Portofoliul de servicii de prima clasa Roth include: garantie post-vanzare oferind piese de schimb timp de 10 ani dupa retragerea produsului din fabricatie, timpii de reactie rapida, livrare prompta de piese de schimb si o garantie de produs. ROTH este membru activ in cadrul asociatiei ZVSHK (Asociatia Nationala germana pentru sisteme de incalzire centrala) este un indiciu clar al angajamentului lor pentru calitate fara compromisuri in serviciul clientului.
Sistemele de incalzire in pardoseala, pompe de caldura geotermale sau cu aport solar, panouri solare termice sau pentru incalzirea piscinelor, acumulatoare de caldura cu tehnica de stratificare de ultima ora, sisteme de rezervoare pentru stocarea apelor pluviale, rezervoare de combustibil sunt gamele de produse comercializate in Romania doar prin Greentech Install din Iasi.