Cazan pe lemne Atmos cu acumulatori de caldura!

   La acest proiect GreenTech Install, firma de instalatii Iasi, a montat un cazan pe lemne Atmos de 35 KW cu doua acumulatoare de energie a cate 800 litri fiecare.
S-a optat pentru montarea a doua puffere datorita inaltimii mici a camerei tehnice.

   Pentru cei ce vor sa isi monteze un cazan pe lemne sau nu au alte posibilitati este de retinut faptul ca centralele pe lemne intra in gazeificare si ofera cel mai bun randament la temperaturi cuprinse intre 80°C si 90°C asta inseamna o functionare la putere maxima.  Casa are nevoie de toata aceasta putere doar cand peretii sunt reci si umiditatea ridicata sau pana se atinge punctul de confort.

   Pentru a capta energia pe care centrala o produce, dar de care casa nu are nevoie in acel moment se poate opta pentru montarea unuia sau mai multe acumulatoare de caldura (puffer). O dimensionare simpla a rezervoarelor de acumulare este de min 50L/kw.

     Montajul acumulatorului de caldura ofera mai multe avantaje utilizatorilor de centrale pe lemne, printre care :

1.  Mareste durata de viata a centralei, permitandu-i acesteia sa functioneze la randament maxim si scazand astfel depunerile de gudroane;

2.  Scade consumul de combustibil cu pana la 30%, deci costuri reduse de incalzire ;

3.  Incalzire confortabila micsorand numarul de alimentari cu combustibil ;

4.  Creste gradul de siguranta ;

5.  Combinarea corpurilor de incalzire (radiatoare) cu incalzire prin pardoseala ;

6.  Posibilitatea combinarii cu alte sisteme de incalzire, cum ar fi incalzire electrica cu panouri solare.

  GreenTech Install firma de instalatii termice, montaj cazane pe lemne Iasi va ofera consultanta tehnica in alegerea echipamentului, echipamente de cea mai buna calitate la cele mai bune preturi si va asiguram montajul echipamentelor la cele mai inalte standarde de calitate. 

Va invitam sa ne cunoasteti, vizitandu-ne la SHOWROOM-ul situat in strada Plantelor, Nr.48, la 30 metri de pasajul rutier din Frumoasa sau la cerere putem trimite la domiciliul dumneavoastra un specialist care sa va consilieze.