Centrala de aspirat praf

A sosit timpul sa luam in considerare la constructia si renovarea oricarei locuinte aceasta solutie moderna, eficienta si rentabila de igenizare a locuintei.

De ce sa alegem un astfel de sistem?

Confortabil si rapid. Centralele de aspirat va usureaza munca de igenizare a casei facand din aceasta o joaca, fata de clasicele aspiratoare. Singurul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa introduceti in doza de aspirat un simplu furtun de aspirat, si apoi printr-o simpla apasare a butonului de pe manerul furtunului aparatul porneste si puteti incepe curatenia. Timpii acordati acestei activitati se micsoreaza considerabil si eficienta este marita datorita puterii foarte mari de vacum a aparatului. Nu mai trebuie sa carati clasicele aspiratoare pe scari si sa aveti tot timpul grija sa introduceti cablul intr-o alta priza mai apropiata. Acum puteti asculta muzica in timp ce faceti curatenie.

Sanatos si igienic. Paritculele microscopice de praf sunt evacuate in exteriorul casei nefiind nevoie sa aerisiti casa si sa stergeti praful de pe mobilier de fiecare data cand aspirati. Varietatea de accesorii va permit sa introduceti tubul si in cele mai neaccesibile spatii.

Valoarea locuintelor dotate cu un astfel de sistem creste. Gama noastra variata de centrale de aspirat profesionale reprezinta o contributie importanta in cresterea valorii proprietatii dumneavoastra. Locuinta devine una moderna cu o dotare tehnologica de ultima generatie, raspunzand cerintelor de confort, igenizare si sanatate.

Va invitam in Showroom pentru a vedea standul functional special amenajat. 

Greentech Install din Iasi este distribuitor autorizat al sistemelor centralizate de aspirat praf Husky, Duovac, Drainvac si Centraction.

 Greentech Install din Iasi vine in intampinarea Dvoastra cu solutii profesionale complete de consultanta, vanzare, montaj, punere in functiune si service al sistemelor centralizate de aspirat praf.