Cazan Gazeificare Vitoligno Viessmann cu Puffer 2500 L

Un alt proiect important al Greentech Install a fost acesta la care am instalat un cazan pe lemne Viessmann Vitoligno de 25 KW cu acumulator de caldura de 2500 L permitand astfel cazanului sa functioneze la randament maxim.

Este foarte important sa tinem cont de specificatiile de montaj si de utilizare recomandate de producatori pentru a beneficia de randamentul si avantajele oferite de aceste echipamente.

Banii investiti in aceste echipamente nu trebuie vazuti ca pe o cheltuiala in plus ci ca pe o investitie pe termen lung. Alegand materiale si echipamente de calitate veti beneficia de costuri reduse de incalzire si intretinere.

GreenTech Install va ofera consultanta tehnica in alegerea echipamentului, echipamente de cea mai buna calitate la cele mai bune preturi si va asiguram montajul echipamentelor la cele mai inalte standarde de calitate.

Va invitam sa ne cunoasteti, vizitandu-ne la SHOWROOM-ul situat in strada Plantelor, Nr.48, la 30 metri de pasajul rutier din Frumoasa sau la cerere putem trimite la domiciliul Dumneavoastra un specialist care sa va consilieze.